Breda Actief wil dat iedereen in Breda lekker in zijn vel zit. Wij maken ons sterk voor vrijwilligersorganisaties en inwoners van Breda, want tevreden mensen zorgen goed voor zichzelf, voor een ander en voor de stad.

Wij stimuleren inwoners en versterken vrijwilligersorganisaties (waaronder ook sportclubs) met sport & bewegen en vrijwillige inzet. Dit doen we door vraag en aanbod te verbinden, door te adviseren over mogelijkheden, door proactief in te spelen op ontwikkelingen en kansen en door activiteiten en ontmoetingen te faciliteren.

Lees alles

Hét community funding platform is het platform waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Waar inwoners vanuit een vrijwilligersorganisatie of (eigen) initiatief in de wijk kunnen toetsen of hun idee waardevol is voor Breda. Meerwaarde en impact is van belang voor het slagen van je initiatief, gevolgd door het voeren van een campagne om deze waarde te verspreiden. Initiatiefnemers kunnen bij Breda Actief terecht voor ondersteuning bij het ontwikkelen van hun initiatief.

Wij doneren
,-
Gesteund door
 
Afgelopen
van opgehaald
van 
Bereikt
Dagen te gaan
Doel bereikt