€10.675
van €10.606
81
Donateurs
0
minuten te gaan
Funded!
Dit project is met succes gefinancierd op 22 juni
Delen
 Onze actie

Samenvatting

Ik fotografeer sinds 1998. Sinds 2011 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik specialiseer mij tegenwoordig voornamelijk in portret- en theaterfotografie en promo’s. Mijn fotostudio bij Stek Breda is sinds december 2015 klaar en is erg mooi geworden, niet in de laatste plaats dankzij de velen die mij hebben geholpen bij de realisatie hiervan. Nu volgt de volgende stap: het verder, professioneel inrichten van mijn studio. Doelbedrag 13.606 maximaal en 10.606 euro minimaal. Dat is de reden waarom ik middels deze crowdfunding jouw hulp wil vragen!

Als jij mij nu helpt bij het inrichten van mijn fotostudio, krijg jij sowieso toegang tot de exclusieve eindexpositie die ik in 2017 organiseer.

www.irmavanrijswijk.nl

https://youtu.be/g1YD4zO_6ZI   (Videoboodschap Mathilde Santing)

Het project

Het afgelopen jaar ben ik bezig geweest om mijn lang gekoesterde droom te realiseren: het creëren van een fotostudioruimte op Stek Breda. Stek is een inspirerend terrein waar creatieve ondernemers zich gevestigd hebben. Hierbij kan gedacht worden aan ondernemers die zich richten op duurzaamheid en het hergebruik van materialen, maar er zijn ook horecaondernemers aanwezig. Het concept van Stek houdt in dat we samenwerken, elkaar kruisbestuiven in creatieve ideeën, aanvullen en waar mogelijk elkaars netwerk benutten. Hierdoor neemt de kans tot het opbouwen van een succesvol ondernemerschap toe. Op het terrein worden met regelmaat ook evenementen georganiseerd waarmee we een beleving trachten te creëren voor de bezoekers van Stek Breda en daarmee het terrein, en niet in de laatste plaats de gemeente Breda, samen op de kaart zetten. Inmiddels hebben zich op het terrein van Stek Breda meer dan twintig ondernemers gevestigd.

Een studioruimte is een vereiste voor het uitvoeren van fotoshoots (wanneer dit niet op locatie kan plaatsvinden of opname in een studio gewenst is door de klant in kwestie) en het geven van fotografieworkshops. Het ontbreekt mij echter aan de middelen om mijn studioruimte te voorzien van de benodigde apparatuur om nog professioneler te werken. Ik wil mijn studioruimte ook benutten voor kennisoverdracht door middel van het organiseren van fotografieworkshops.

Hoe kun je mij helpen bij het verwezenlijken van mijn droom om mijn fotostudio op Stek in Breda professioneel in te richten? Door financieel bij te dragen aan het behalen van mijn eindbedrag. Iedereen die een donatie doet, onafhankelijk van de hoogte van het bedrag, ben ik enorm dankbaar en wordt vermeld op mijn website!
Natuurlijk krijg je voor je donatie een passende beleving terug. Misschien heb jij interesse in een professionele shoot, een afdruk van een van mijn werken of zelfs een inspirerende fotografieworkshop. Als jij mij nu helpt bij het inrichten van mijn fotostudio, krijg jij toegang tot de exclusieve eindexpositie die ik in 2017 organiseer. De eindexpositie omvat foto’s van iedereen (die dat wenst) die een bijdrage van 50 euro of meer gedaan heeft. De expositie vindt plaats op Stek Breda. Tijdens de opening wordt voorzien in een hapje en een drankje.

Ik zal namelijk onder andere twee soorten workshops aanbieden: eentje gericht op de beginnende fotograaf of mensen die het gewoon leuk vinden creatief bezig te zijn (denk bijvoorbeeld aan een afdelingsuitje) De andere workshop zal zich voornamelijk richten op portretfotografen. Een workshop kun je volgen voor een hele of halve dag en zal niet uitsluitend gericht zijn op het leren fotograferen door middel van theorie. Ook elementen als het leren kijken en het bijbrengen van hoe je datgene wat je ziet goed in beeld brengt, komen aan bod. Bij portretfotografie komt daarnaast ook het wezenlijk contact maken met de geportretteerde aan de orde. Door deze elementen, in combinatie met het benutten van het veelzijdige terrein van Stek Breda, wordt het volgen van een workshop een heuse totaalbeleving.

Je kunt een of meerdere producten bij mij afnemen. Je betaalt, in het kader van crowdfunding, vooraf voor producten die je afneemt en later ontvangt (volgens afspraak). Zo help je mij te investeren in de inrichting van mijn fotostudio. Sowieso krijgt iedere donateur toegang tot mijn eindexpositie in 2017 en word je vermeld op mijn website. Natuurlijk mag je ook een bedrag naar keuze doneren zonder dat je daarvoor een wederdienst wilt ontvangen. Iedere donatie is altijd welkom en, onafhankelijk van de hoogte van het bedrag, even geweldig! Ook met het verspreiden van mijn crowdfundingbericht via social media help je mij enorm.

Over de initiatiefnemer

Altijd observerend streef ik ernaar om mensen te fotograferen in hun eigenheid en veelzijdigheid, geïntrigeerd door het wezen van mensen en dat wat hen beweegt. Mijn uitdaging is steeds weer om mensen te laten zien zoals ze zijn, zo puur mogelijk. Ik vind het van groot belang om eerst wezenlijk contact te maken met mensen voor ik ze fotografeer.

Ik begon met fotograferen in 1998. Mijn interesse werd gewekt door de vele persoonlijke contacten die ik opdeed in mijn bijna twintigjarige loopbaan binnen de zorg- en welzijnssector. In 2000 besloot ik mij verder te gaan verdiepen in de fotografiewereld en ik volgde verschillende cursussen om me te specialiseren. In 2011 volgde ik een opleiding aan de Fotoacademie te Eindhoven en vanaf dat jaar ben ik werkzaam als freelance fotograaf. Sinds december2015 werk ik vanuit een eigen studio op Stek Breda.

Ik fotografeer regelmatig voor zorgaanbieders in de welzijnssector, maak vrij werk en exposeer in de kunstsector. Daarnaast specialiseer ik me in portret- en theaterfotografie, die laatste voornamelijk gericht op muzikanten. Muziek is namelijk, evenals fotografie, een kunstvorm die mij door de expressie van de persoon erg aanspreekt. Het fotograferen stelt mij in staat om deze twee werelden te verbinden.

Begroting

Met jouw hulp hoop ik mijn totaalbedrag van 13.606 euro bij elkaar te halen. Dit bedrag gebruik ik onder andere voor de aanschaf van: 

Ik heb gekozen voor een min/max model.

Voor het minimale bedrag van mijn crowdfunding, te weten 10.606 euro stel je mij in staat de volgende benodigdheden aan te schaffen: 

- Een laptop met de benodigde software om foto’s professioneel (na) te bewerken

- Een objectief

- Een mobiele belichtingset voor gebruik in mijn studio of daarbuiten

- Speciale lampen voor portretfotografie

Mocht ik het maximaal benodigde bedrag behalen van 13.606 dan stel je me ook in staat een fotoprinter om kwalitatief hoogwaardige afdrukken te maken aan te schaffen met de daarbij behorende benodigdheden.

Het zou super zijn als je me helpt dit te bewerkstelligen.

 Donaties
geleden
 Updates

 Reacties
geleden
 Opslaan
 Beloningen
€15 of meer
Vermelding op mijn website +toegangsbewijs eindexpositie.
€30 of meer
Set van vier ansichtkaarten met eerder genomen foto’s, inclusief verzending. Tevens een vermelding op mijn website +toegangsbewijs eindexpositie.
€50 of meer
Eén foto, genomen in mijn studio of op het terrein van Stek in Breda. Inclusief hardcopy afdruk op A4-formaat. Tevens een vermelding op mijn website +toegangsbewijs eindexpositie.
€75 of meer
Fotografieworkshop (toegespitst op algemene of portretfotografie) halve dag inclusief hapje en drankje. Maximale groepsgrootte 8 personen (voor groepen is korting mogelijk). Tevens een vermelding op mijn website +toegangsbewijs eindexpositie.
€75 of meer
Vier digitale foto’s, genomen in mijn studio of op het terrein van Stek in Breda. Inclusief digitale aanlevering foto’s en 1 hardcopy afdruk op A4-formaat. Tevens een vermelding op mijn website +toegangsbewijs eindexpositie.
€125 of meer
Fotografieworkshop van 1 dag, inclusief lunch (toegespitst op algemene of portretfotografie). Maximale groepsgrootte 8 personen. (voor groepen is korting mogelijk.) Tevens een vermelding op mijn website +toegangsbewijs eindexpositie.
€250 of meer
Exclusieve foto uit vooraf gedefinieerde selectie( 5 soorten foto’s), afgedrukt op fijn canvas. Formaat: 150 bij 100 centimeter. Per foto kunnen maximaal vijf personen intekenen. Tevens een vermelding op mijn website +toegangsbewijs eindexpositie.

Omschrijving

Selectie van foto's op mijn website.

€250 of meer
Fotoshoot van 2 uur in mijn studio of op Stek Breda of op locatie. (excl. reis- en parkeerkosten). Incl. 3 afdrukken op A4 of 2 op A3. Overige foto’s digitaal aangeleverd. Tevens een vermelding op mijn website +toegangsbewijs eindexpositie.
€425 of meer
Inhuur fotograaf voor een halve dag op locatie naar keuze (excl. reis- en parkeerkosten). Incl. digitaal fotoalbum (fysiek fotoalbum leverbaar tegen meerprijs). Tevens een vermelding op mijn website +toegangsbewijs eindexpositie.
€800 of meer
Inhuur fotograaf voor 1 dag op locatie naar keuze (excl. reis- en parkeerkosten). Incl. digitaal fotoalbum (fysiek fotoalbum leverbaar tegen meerprijs). Tevens een vermelding op mijn website +toegangsbewijs eindexpositie.
€1.500 of meer
Fotograaf voor 1 dag op locatie naar keuze (incl. reis- en verblijfkosten). Incl. 3 exclusieve afdrukken op speciaal materiaal in posterformaat of een fysiek fotoalbum. Digitaal fotoalbum. 2 VIP-kaartjes voor eindexpositie.

Ons bedankje

Een bijzondere beleving!